Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

In memoriam Opperwachtmeester-instructeur René Roseboom

Op donderdag 23 mei is onverwacht onze regimentsgenoot, opperwachtmeester-instructeur René Roseboom, overleden. Twee dagen hiervoor werd hij onwel en is hij opgenomen in het ziekenhuis in Groningen, waar hij overleed in het bijzijn van zijn familie.

René is geboren op 4 december 1966 te Zeven, Duitsland. Hij kwam in 1987 in dienst bij de Koninklijke Landmacht. Het Regiment Huzaren Prins van Oranje/ 42 Tankbataljon was voor René zijn militaire thuis voor het vervullen van zijn parate functies. Bij het B-eskadron was hij achtereenvolgens wachtmeester verbindingen en OPC.  In deze periode heeft hij ook als wachtmeester verbindingen deel genomen aan SFOR-9 in Bosnië-Hercegovina.  Zijn laatste functie bij 42 Tankbataljon was als eskadronsopperwachtmeester van het stafstafverzorgingseskadron van 1 januari 2008 tot 1 februari 2011. Na functies bij werving en selectie en het facilitair bedrijf in Havelte was hij sinds augustus 2018 werkzaam als opleidingsontwikkelaar bij het Land Training Centre in Amersfoort.

René was militair in hart en nieren en droeg zijn uniform met trots. Wij verliezen in hem een gewaardeerde regimentsgenoot, die klaarstond voor iedereen. We zullen zijn toewijding, betrokkenheid en kameraadschap missen.

Wij wensen zijn vrouw Astrid, kinderen en kleinkinderen, familie, vrienden en collega’s veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies.

Bijzonderheden uitvaard

Datum  : Woensdag 29 mei

Tijd        : 14:30 verzamelen (instructie erehaag)

  : 15:00 condoleance

  : 16:00 uitvoering erehaag asl. Herdenking en receptie

Locatie : Crematorium Wâldhôf, Rydwei 3 in Opeinde

Tenue   : GT-2 ( modeldecoraties wit overhemd, zwarte das)

Regimentsgenoten buitendienst die niet meer over een uniform beschikken mogen in burger met zwarte baret ook deel uitmaken van de erehaag.

Aanmelden via mailto:dj.dudart@mindef.nl

 


U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Heeft u een account? Dan kunt u inloggen.