Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

jubileum 40 jaar RHPO en 40 jaar 59 Tkbat

Uitnodiging

Geachte Regimentsgenoten,

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat ons regiment Huzaren Prins van Oranje  werd opgericht als voortzetting van het vooroorlogse 2e Regiment Huzaren en dat 59 Tankbataljon werd ingedeeld bij ons regiment. Dit heugelijke feit willen we natuurlijk niet zo maar aan ons voorbij laten gaan.

Daarom willen we dit jubileum  met eenieder die ooit heeft gediend onder de Standaard van het Regiment Huzaren Prins van Oranje vieren met een grootse reünie op zaterdag 22 juni  a.s.

De dag zal onder andere bestaan uit een regimentsappèl met herdenkingsmoment. Dit wordt ondersteund door een optreden van het dienstdoend KL orkest, de Regimentsfanfare  Garde Grenadiers & Jagers. Uiteraard zal er voldoende gelegenheid zijn om met dienstmakkers van weleer onder het genot van een drankje bij te praten. Verder is er gelegenheid om het Museum Nederlandse Cavalerie te bezoeken en zijn er verschillende tanks van dichtbij te bekijken, waaronder de Centuriontank en de Leopard 2 tank. We sluiten af met een Indisch buffet.

De vereniging doet haar best eenieder te bereiken. Echter ons ledenbestand is nog verre van compleet. Wij hopen dat u dit bericht ook aan uw (oud)-collega’s bekend stelt.

Nog geen lid van onze vereniging? Meld u aan via onze website www.RHPO.nl .  


U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Heeft u een account? Dan kunt u inloggen.